Windmill

Lincoln

8 No. Flats and 4 No. Terrace Houses

This project involved the redesign of a previous approved planning application to allow a reconfigured brief from the client. The client required new layouts and designs for access and external aesthetics.

The project set out design aesthetics that match the existing street scene whilst introducing elements and forms of contemporary architecture. The main building allowed a large commercial retail space to be either divided into separate units or configured as one large retail space.

The above floors were set out for individual flats and the rear of the site was designed to accommodate contemporary terrace style houses.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.