Widworthy

Hutton Mount, Shenfield

Contemporary Extension

A private client employed Spatial Design Architects from conception through to completion, coordinating all consultants and being a team leader for their glazed contemporary extension.

Our client wished for a contrast in architecture against the traditional facade and wanted to connect the house to the garden whilst bringing in lots of natural light. The former kitchen/dining room was two separate spaces with brick piers throughout.

All the piers were removed and a unique extension was designed to create one large open plan space – a lovely space in which to cook, eat and entertain, especially with the fire burning!

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.