Vicarage

Chelmsford

Contemporary Extension and Refurbishment

This project involved the complete reconfiguration of the existing house as well as an extension. The brief was to encompass the family’s modern lifestyle with a contemporary overhaul.

The ground floor space was to be reconfigured to create a large, open plan living area for the kitchen, dining and family room. The rear of the house was extended approx 4 metres. Large glazed sliding doors connected the inside and outside space together.

The simple material palette creates a beautiful contrast against the existing red brick house.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.