Tilbury

Thurrock

Warehouse Extension + New External Cladding Design

SDA were employed to create an extension to the industrial unit gaining valuable floor space whilst improving the external aesthetic of the unit.

We proposed to remove the existing corrugated metal cladding and replace with a new contemporary formatted rain screen cladding in a variety of monochrome tones.

Planning approval has been granted and the scheme is now at building regulations stage.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.