South

Warley

Contemporary Extension

A private client has employed Spatial Design Architects to design a slick, clean crisp ground floor extension to their semi-detached Victorian house. They wanted lots of natural light flooding the new space whilst providing privacy.

We have designed a contrasting zinc clad symmetrical box, against the traditional form, whilst providing a framed facade to the rear overlooking the garden. A fantastic space was created for everyday cooking, eating and relaxing whilst having the enjoyment of the garden.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.