Shenfield Rd

Shenfield

Contemporary Extension

This project involved design and project management to provide a contemporary extension and rear living space beside Shenfield's main road. The client’s brief was to demolish an existing upvc conservatory and to provide an open living space that connected to the garden.

The design was to create a modern box style extension with rendered walls. Grey aluminium powder coated windows and sliding bi-fold doors enhanced the western red cedar, timber clad soffit canopy which protruded to provide weather protection. The space was enhanced with three frameless glass roof windows that allowed natural light to embrace the space and lighten up the central part of the house.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.