Priest A

Shenfield

Contemporary Extension

This project involved the design and project management of a link attached garden room to an existing Victorian semi-detached house in Shenfield. The client required an extension that provided a contemporary form that complimented their existing house to provide an open plan living room, dining room and kitchen.

The use of a traditional formed roof, offset and full height windows, sliding bi-folding doors and western red cedar cladding provided the unique character the client required.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.