Park

Ingatestone

Contemporary Extension

This project involved the demolition of an existing conservatory, to be replaced by a contemporary addition. 

The ground floor space was to be reconfigured to create a large open plan living area for the family to enjoy. A striking vaulted ceiling creates a wow factor when entering the addition to the house.

Triangular windows take advantage of the vaulted space and emphasize the shape of the gable extension while the sliding bi-folding doors open up the garden to the new space and provide a framed courtyard environment.

Spatial Design Architects received the nicest thank you letter we have ever received from a client. They are a lovely couple and we really hope we have made a difference to their life.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.