Hogarth

Shenfield

Contemporary Extension

This project involved a reconfiguration and update to an existing mockTudor style house.

The project brief was to gain planning permission to remove the chalet roof to provide large open plan living accommodation at second floor level.

The front of the house was also extended to provide open plan spaces and natural light where possible. Smooth render, new brickwork and western red cedar cladding were used to give an overall clean contemporary feel.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.