Hall B

Upminster

Contemporary Extension

The client wanted a re-design of the internal layout and to demolish the existing conservatory and indoor plunge pool. They required a solution to maximise the outlook from the internal spaces out to the garden. The new extension was to provide a contemporary contrast in style to the existing traditional house and to use the best space for a new kitchen, family and dining room. The internal space now has a great drop level that breaks the boundary from kitchen to 'chill out' area in an open plan space. 

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.