Friern

Barnet, London

12 No. Flats

This project involved the design of a three storey flat complex incorporating flats and an underground car park. The client required at least 12 flats to make the scheme viable and this SDA achieved.

The flats were designed to allow the maximum views of the parkland to the side and rear of the site and the planning requirements meant only a traditional design would be welcomed due to its location. Traditional materials such as brick, reconstituted stone and slate roofs were included into the design.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.