Burses

Shenfield

Contemporary Extension

This project involved the design of a single storey rear extension and complete refurbishment of the existing house.

The new extension created a new lounge along with a new kitchen and dining space that was perfect for entertaining guests. The rooms were separated with internal sliding doors giving the client options for using the areas. The space aims to fulfil the needs of the modern family lifestyle.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.