Brookside

Hornchurch

Contemporary Extension

A private client employed Spatial Design Architects to act as the team leader for their contemporary extension. 

Our client wished for a contrast in architecture against the traditional brick facade and wanted to remove their former conservatory and build a functional space that allowed them to connect to the garden with ease.

The challenge is continuing and the images below are our concept designs for the client. Planning submission designs to follow shortly.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.