Ayloffs

Emerson Park, Hornchurch

Contemporary Extension

A private client employed Spatial Design Architects from conception through to completion, coordinating all consultants and being a team leader for their complete refurbishment / overhaul and large quantity of extensions.

Our client wished for a complete contrast to the former aesthetics and wanted minimal clean lines throughout. Most important was a new main entrance and a new  space at the back that allowed the client to connect to the garden with ease and function.

It has certainly become a space that has defined 'blurring the boundaries' between the internal and external spaces. Due to finish May 2016.

Back to Our Portfolio

Enquiry form

The more information you can supply us with the better equipped we are to advise you of the most appropriate service for your project requirements. If you have any of the following details please send them to studio@spatialdesignarchitects.com.

Please include the full address of the potential project, photographs, any existing plans, a brief description of what you wish to achieve, and a project budget. Please can you also state when you are looking to appoint an architect so that we can prioritise enquiries accordingly. Alternatively you can complete the enquiry form below and we will be in touch.